va multumesc pentru raspuns . DL SURCEL
1. vreau sa precizez ca nu am intrebat aici ca sa ii iau apararea fiului meu cu siguranta daca asi minti primesc raspunsuri in consecinta , nu cred ca cineva pe acest forum prezinta minciuni fiind constienti ca avem nevoie de sfaturi si solutii la problemele reale. unde am spus ca vindea dulciurile in intelegere cu hotul? am precizat ca el si anul trecut vindea colegilor dulciurile cumparate de mine , HOTUL A FUTRAT ANUL ACESTA in octombrie. despre coli stia ca are mama plecata in strainatate si primeste multi bani , ca multi copii din ziua de azi.
2. am precizat ca este inteligent in ideea ca este supus bullingului si din acest motiv , nu se incadreaza in tiparul copiilor de varsta lui, si din pacate ca dumneavoastra sunt multi care arunca cu noroi in loc sa sprijine valorile in acesta tara *dar ne laudam cu ei cand au rezultate bune. la noi in tara nu avem nicio scola sau clasa la stat pentru ei
3.nici fiul meu nu avea bonuri fiscale la el pentru dulciuruile pe care eu le cumparam pentru el (si pe care de multe ori le vindea)
4 .nu ati spus motivul pentru care am nevoie de avocat fiind minor 12 ani ati spus ca nu raspunde cf legii chiar daca asa cum insinuati ca ar fi tainuitor sau complice
5. fiul meu primest consiliere inca din vara din cauza bullingului de anuil trecut scolar
~ final discuție ~