avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara. Am contract de comodat între mine și ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara. Am contract de comodat între mine și soacra mea ...

Buna seara. Am certificat decomodat între mine și soacra mea pt mașina, acum mi am schimbat mașina și urmează s o vând pe cea care e trecută in contractul decomodat. Cum procedez cu cea noua ? Aceeași procedura ca și la prima ?
Buna ziua.
Faceti un nou contract de comodat pe noua masina cumparata.

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Buna ziua.
Faceti un nou contract de comodat pe noua masina cumparata.

Și contractul vechi se anulează pur și simplu? Când merg la notar pentru cel nou, trebuie sa l am și pe cel vechi ?
Contractul de comodat presupune folosinta gratuita si nu este obligatoriu sa fie incheiat la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - vânzare mașină cumpărată cu contract de comodat Ovidiu alin Ovidiu alin Am o problema am cumparat o masina cu contract decomodat si masina nu o mai am am vinduto si cotractul a expirat si propetarul ma trage la raspundere ce mi se ... (vezi toată discuția)
Urgent!!!!!!!!!!! contract de comodat valica_21 valica_21 VA ROG SA MA AJUTATI CU UN SFAT. VREAU SA CUMPAR O MASINA DE LA CINEVA DAR FARA SA O IAU PE NUMELE MEU. PROPRIETARUL MASINII VREA SA FACEM UN ACT. CE SA FAC ... (vezi toată discuția)
Seara buna - inmatriculare masina popanicolaemarius popanicolaemarius cu o intrebare deranjez> in urma cu un an am cumparat o masina am facut act vanzare cumparare am cartea si talonul masinii m-am inteles sa merg pe numerele ... (vezi toată discuția)