avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua!Dacă în organigrama unei instituții apar ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua!Dacă în organigrama unei instituții apar anumite ...

Bună ziua!Dacă în organigrama unei instituții apar anumite posturi,spre exemplu inspector de specialitate(economist) 2 posturi,înseamnă că acele posturi sunt ocupate sau pot fi și vacante?Pentru că în realitate acele persoane nu există.Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:11, 15 Noiembrie 2022
Daca in organigrama firmei exista posturi nominalizate, angajatorul poate angaja lucratori pe acele posturi. Din anumite ratiuni, proprii angajatorului (de expl. face economie la fondul de salarii intr-o anumita perioada de timp), acesta poate sa tina unele posturi libere/ vacante. In mod normal, daca pe acele posturi sunt angajati lucratori, acestia trebuie sa se regaseasca si la locul de munca/ postul de lucru.
Nu le-au desființat acele posturi?
Nu.Apar pe site-ul instituției în organigramă.

Cornel Vasile a scris:

Ultima modificare: Duminică, 16 Octombrie 2022
SorinAsg, utilizator
Există o instituție unde pot să reclam?

Cornel Vasile a scris:

daca sunt posturi de functie publica, sesizati ANFP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concedieri turdeanu turdeanu Buna ziua Va rog sa ma ajutati sa inteleg mai bine urmatorea situatie: Eu sunt functionar public la o primarie, si sunt vizat pentru concediere, pe motiv de ... (vezi toată discuția)
Cum se poate vacanta un post in cadrul unei institutii publice? mihai_mihai mihai_mihai cum se poate vacanta un post in cadrul unei institutii publice, care sunt conditiile in care o institutie publica poate vacanta un post. va multumesc si ... (vezi toată discuția)
Salarizare si resurse umane in acelasi timp la bugetari adrian_st adrian_st Buna ziua! Am urmatoarea speta. In urma cu ceva ani, in baza unui concurs, am fost incadrat la o INSTITUTIE BUGETARA, ca economist salarizare, in principal, ... (vezi toată discuția)