avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii "nu pot sa-ti dau fluturasul de salariu ca s-a ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

"nu pot sa-ti dau fluturasul de salariu ca s-a incheiat anul si nu mai pot lista"

acesta a fost raspunsul pe care l-a primit o prietena de-a mea care a solicitat flutursaul de salariu pe luna decembrie 2009,salariu care a fost livrat pe card in data de 15.01.2010.
se pare ca programul cu care se lucreaza este petrescu!
este posibil asa ceva? ca nu am mai auzit o astfel de scuza!
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 17:58, 20 Ianuarie 2010
Indiferent de aplicatia informatica utilizata ,angajatorul are niste obligatii pe care trebuie sa le respecte.X-(

In momentul virarii drepturilor salariale pe card salariatul ar trebui sa intre in posesia fluturasului de salariu si sa fie informat asupra drepturilor care i se cuvin.:)
Poate sa trimita o cerere scrisa catre ITM de pe raza unde isi are societatea sediul. Justificand refuzul angajatorului de a-i oferi aceste informatii.

ITM primeste lunar o copie dupa statele de salarii pana la data de 25 a lunii urmatoare celei in care are loc calculul salariului.

Si in baza cererii dv. poate stabili si un control.

Unii angajatori pot practica concedii fara plata, fara ca dv. sa cunoasteti acest lucru, (doar in acte) asa ca orice element suspect este bine de verificat.
Fiind salariata ar trebui sa insiste si sa obtina informatiile necesare,sa mearga la sefil persoanei care are responsabilitati salariale.

O sesizare la ITM este cam mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Articol 65 al1. codul muncii manu1963 manu1963 Am primit instiintare de la firma la care lucrez ca, la finalul unei perioade de preaviz de 20 de zile imi inceteaza contractul de munca individual in temeiul ... (vezi toată discuția)
Fluturas de salariu semnat si inapoiat angajatorului... mnd mnd Buna dimineata, Va rog mult sa ma ajutati, am o nelamurire, fluturasul de salariu nu ar trebui sa fie inmanat angajatului si pastrat de catre acesta? Sotul ... (vezi toată discuția)
Recuperare drepturi salariale codrina.ama codrina.ama Buna ziua , In vederea recuperarii drepturilor salariale prin instanta de judecata, va rog sa ma consiliati pentru urmatoarele aspecte: 1- in perioada de ... (vezi toată discuția)