avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti, Tatal meu a decedat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti, Tatal meu a decedat cu 10 ani ...

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti,
Tatal meu a decedat cu 10 ani in urma si avand actiuni la societati listate la bursa, dividentele nu au mai fost incasate. Am obtinut certificat de unic mostenitor, am trimis cerere de transfer a actiunilor la Depozitarul Central si cerere pentru plata dividentelor.
Intrebarea ar fi daca pot primi plata dividentelor neincasate pentru toata perioada de aproximativ 10 ani si cum ar trebui sa procedez?
Multumesc anticipat!
O zi buna!

Alte discuții în legătură

Transfer actiuni sif transilvania prin mostenire 1324 1324 Cat va dura la Notar sa transfer actiuni SIF Transilvania pe numele meu de la tatal meu decedat , eu sant unic fiu , mama este si ea decedata , multumesc, Dan. (vezi toată discuția)
Actiuni mostenite Farkas Traian Farkas Traian In urma procesului national de privatizare bunica mea a intrat in posesia unor actiuni. Aceasta a decedat si pe baza certificatelor de mostenitor ulterioare ... (vezi toată discuția)
Cum se vinde o actiune de la o societate pe actiuni? glo glo O mama are o actiune la o soc comerciala pe actiuni. Vrea sa o vanda fiicei. unde trebuie sa mearga sau cum se procedeaza? se poate prin inscris sub ... (vezi toată discuția)