avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am cumparat un teren, este Intabulat pe numele meu și ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am cumparat un teren, este Intabulat pe numele meu și am chemat ...

Am cumparat un teren, este Intabulat pe numele meu și am chemat de la cadastrul primăriei să îl măsoare. Conform măsurătorii este mult mai mare decat limita invederata de partea de la care am cumpărat. Sora celei de la care am cumpărat tot face scandal avand in vedere ca terenul era într o curte comuna și acum suntem prea aproape de ea.chiar refuza sa isi ia lucrurile de pe terenul nostru și ne ameninta să nu facem modificări pe teren. Ce as putea să fac in conditiile in care eu respect măsurătorile din cadastru?
Buna ziua,
Ingraditi terenul conform masuratorilor cadastrale.
Apoi daca lucrurile ei sunt tot pe terenul dvs. o notificati sa si le ridice altfel i le veti scoate in strada.
Notificarea o trimiteti prin avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor:cadastru gresit ioniboni ioniboni Buna voua. Am o problema legata de un teren extravilan in comuna Selaru jud Dambovita sat Glogoveanu.Am cumparat un loc pe care vreau sa ridic o casa , insa ... (vezi toată discuția)
Cum se poate anula 0 intabulare moruz costy moruz costy cum se poate anula 0 intabulare am cumparat o casa cu teren in suprafata de 50 de ari in total in anul 2000 intre timp pe o suprafata de 25 ari pe lungime ... (vezi toată discuția)
Rectificare cadastru ReluR ReluR Buna ziua, Numele meu este Radu Aurelian si detin (mama) un teren in zona Giurgiului, strada Tiparnitei. Terenul este dobandit(cumparat) in anul 1999. ... (vezi toată discuția)