avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teapa masina motor defect
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teapa masina motor defect

Am fost inselat de firma. Este vorba de o masina cumparata care dupa 800 km ia crapat motorul,

Am vorbit cu vânzătorul despre masina nu stiam ca tatal lui este un artist. cand am mers dupa masina la Satu Mare m am trezit cu el si fiul impreuna cu alti oameni la un depozit.

Am vazut masina am probat o si tot eram nesigur de ea, dar artistul tot insista ca se grabeste ca are nu stiu ce de facut si ca eu nu stiu cine e el...si daca se intampla ceva cu masina el raspunde. Practic am fost influentat de Imaginea lui ca artist si nu mi a dat timp necesar sa verific bine masina.

Dupa 800 km parcursi a crapat motorul,cost masina 41.000 reparatie inlocuire motor 32.000 si m am rugat de el ,ca mi a promis ca masina e buna dar avea ceva ascuns plus dupa am constatat ca avea km dati inapoi.

Dupa ce i am zis problema practic sa transformat intr un samsar nesimtit care nu i pasa...si ca el nu raspunde vazut placut. Nici macar 7000 lei nu ma despagubit,in ultima instanta atat i am cerut macar sa dau avans pentru motor nou.
A zis sa l dau in judecata daca vreau,fara nici o remuscare si sa nu l mai deranjez,fiul lui daca l sun administratorul firmei zice (VB TE ROG CU TATI)
Intrebarea mea pot sa dau firma in judecata pentru vicii ascunse sau km dati inapoi si pe el artist pentru influenta, sau nu stiu....



Ultima modificare: Duminică, 16 Octombrie 2022
Manuela Rășină, administrator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dv sunteti in cul[pa deoarece achizitia de vehicul second hand se realizeaza pentru evitarea evenimentelor neplacute dupa prealabila verificare tehnica in service autorizat sau la dealerul masinii
Daca dv ati achizitionat vehiculul pe incredere...suportati consecintele
Oricine poate invoca ca motoorula crapat urmare utilizarii in mod defectuos
Eventuala expertiza tehnica a motorului la momentul incidentului putea identifica si nominaliza factori generatori
Ok,multumesc,dar km dati inapoi?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pt km dați înapoi puteți încerca o.plangere penala pt inselaciune poste se sperie puțin..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În ce bază legală pot fi pedepsiți cei care măsluiesc kilometrajul mașinilor second hand? marius_oprita marius_oprita As vrea sa stiu si eu, daca stie cineva, care este aricolul adaugat in codul penal, care ne face raspunzatori pentru masluirea kilometrajului auto.multumesc (vezi toată discuția)
Am aflat cu ocazia itp că mașina cumpărată avea kilometrajul dat înapoi. aș dori să o returnez, am șanse în instanță? IonutCirciu IonutCirciu Salut mi am cumpărat un golf 5 acum 5 luni și in bord avea 180.000km, am pus o pe tester nua găsit nimic in neregula bun, după ceva timp am avut și niște ... (vezi toată discuția)
Bun găsit tuturor! am cumpărat de curând o mașină înmatriculată ... florinm. florinm. Bun găsit tuturor! Am cumpărat de curând o mașină înmatriculată în România. După îndeplinirea tuturor formalităților și după ce am ... (vezi toată discuția)