Am gard comun cu terenul lăsat în paragina ma invadează crengile și buruieni nu are mostenitori as dori sa îl iau în impozit de la primărie ce trebuie sa fac...?
Și după ce plătesc impozit 3 ani sa întru in posesie acestuia.daca îmi puteți spune pași care trebuie sa ii urmez. Multumesc!
Buna ziua,
Prima data trebuie sa stiti sigur ca terenul respectiv a intrat in patrimoniul primariei.
Trebuie ca mostenirea sa fie vacanta. Aceasta se constata fie printr-o hotarare judecatoreasca, fie pe cale notariala.
Apoi, dupa ce terenul este in patrimoniul primariei, faceti cerere la primarie sa vi-l atribuie dvs. sub o forma de atribuire: constituire a unui drept de proprietate, vanzare-cumparare, donatie, etc.
Donatie teren agricol
tungus
Buna ziua ,
Va rog sa-mi spuneti daca se poate face o donatie de tren agricol prin hotarire judecatoreasca si daca in acest caz este nevoie de cadastru si ... (vezi toată discuția)
Teren primarie
frorinel
Se poate lua un teren aflat in proprietatea primariei dar neutilizat si lasat in paragina de primarie ?,Exista vre-o solutie la aceste trenuri? (vezi toată discuția)