avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua,se poate renunta la un contract de arenda eu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua,se poate renunta la un contract de arenda eu fiind ...

Buna ziua,se poate renunta la un contract de arenda eu fiind arendator,e semnat de ambele parti,dar valabilitatea incepe cu data de 01.12

Alte discuții în legătură

Contract de arenda care contine neconcordante cu realitatea Andrei Petru Andrei Petru In legatura cu un contract de arenda care contine neconcordante cu realitatea as dori sa stiu daca exista o modalitate de anulare/contestare. Mai in detaliu: ... (vezi toată discuția)
Teren in arenda ciobotarupetrucristian ciobotarupetrucristian Eu am un teren de aproape un hecatar care l.am cumparat in 2009 si imediata l.am dat in arenda la un vecin sa il lucreze fara nici un fel de contract acesta la ... (vezi toată discuția)
Contract de arenda orianadiana orianadiana Buna ziua, am o nelamurire in ceea ce priveste continutul unui contract de arenda: partile contractante au incheiat un contract de arenda pe care il reziliaza ... (vezi toată discuția)