avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren in arenda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren in arenda

Eu am un teren de aproape un hecatar care l.am cumparat in 2009 si imediata l.am dat in arenda la un vecin sa il lucreze fara nici un fel de contract acesta la un an a renuntat la agricultura si terenurile lui lea dat in arenda la o societate mai mare care au contactat socrii mei pentru terenul meu caci eu nu eram in tara. Acestia au facut un contract pe numele meu pana in 2019 care a fost semnat de socrul meu si au alegat o copie dupa buletinul meu care la data contractului nu era valabil deoarece fusese reinoit anterior dar socrii nu au avut o copie dupa buletinul nou.
As dori sa stiu daca in aceste conditii acest contract are o valabilitate mai ales ca eu nu am imputernicit niciodat socri pentru a arenda sau instraina o proprietate...
Va multumesc...
Cel mai recent răspuns: ciobotarupetrucristian , utilizator 23:24, 4 Mai 2014
Dupa cele descrise, s-ar parea ca este un contract incheiat cu vicii in ceea ce priveste dreptul de reprezentare a semnatarilor.
Notificati prin Executor judecatoresc ambele parti semnatare cu privire la pozitia Dvs. in legatura cu nevalabilitatea acelui contract.
Consultati un avocat
Va multumesc....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, o alta speta ce nu pot sa mi-o explic: am arendat ... viorel04 viorel04 Buna ziua, O alta speta ce nu pot sa mi-o explic: Am arendat terenul agricol unei ferme Agricole dar, nu in calitate de Proprietar de Teren ci doar in baza ... (vezi toată discuția)
Teren extravilan construibil ioneliya38 ioneliya38 buna ziua,detin 6000mp teren agricol(conform titlului de proprietate),insa vreau sa construiesc o casa.am mers sa cer un certificat de urbanism si am fost ... (vezi toată discuția)
Contract ilegal de arenda scutaruc scutaruc Buna ziua, acum 3 ani a fost incheiat un contract de arenda pentru o suprafata de 2.16 ha, cu o asociatie, contract care a fost semnat doar de catre soacra ... (vezi toată discuția)