avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, O alta speta ce nu pot sa mi-o explic: Am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, O alta speta ce nu pot sa mi-o explic: Am arendat ...

Buna ziua,
O alta speta ce nu pot sa mi-o explic: Am arendat terenul agricol unei ferme Agricole dar, nu in calitate de Proprietar de Teren ci doar in baza unei decalratii pe proprie raspundere precum ca acea suprafata de teren o pot arenda cu acceptul Proprietarului de drept, in speta o matusa cu care am convenit verbal. Contractul de arenda a fost incheiat in anul 2016 iar in anul 2018 matusa mea a decedat, iar mostenitorul de drept al pamantului a ramas Fiul acesteia care la un moment dat a dorit sa vanda acel teren. La solicitarea mea scrisa catre Ferma agricola, de a rezilia contractul am primit raspunsul scris de la ferma agricola precum ca, Contractul de arenda nu se poate rezilia si ca ramane valabil pe perioada cat a fost incheiat, respectiv pana in 31 12 2023. In prezent Eu in calitate de semnatar al Contractului de arenda urma sa primesc Cuantumul arendei pana la acesta data insa, Proprietarul de drept al terenului(Fiul matusei) care nu semnat nici un act, solicita si primeste Denuntarea Contractulrui de arenda, doar in calitatea sa de Proprietar de Teren dar nu si de semnatar al Contractului de arenda. Intrebarea ar fi: este Legala rezilierea Contractului in aceasta perspectiva doar de proprietar si nu si de Semnatar al Contractului de arenda?? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Reziliere contract arenda mincinosul mincinosul Bună ziua, părintii mei au teren dat in arenda la S.c. Comcereal Vaslui (porumboiu adrian). Anul trecut au primit arenda cuvenită. intre timp au facut 2 ... (vezi toată discuția)
Rezilierea contractului de arenda inainte de termen nicoZidaru nicoZidaru Buna ziua, As avea nevoie de niste lamuriri legate de rezilierea unui contract de arenda care nu a expirat. Cum as putea sa il reziliez? Vreau sa imi ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract de arenda jordan_a2010 jordan_a2010 Am situatia urmatoare: Un contract de arenda pentru o suprafata de 3000m incheiat la 01.09.2010 pe 3 ani pana in 01.09.2013 si inregistrat la primarie asa cum ... (vezi toată discuția)