avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am cumparat in anul 2011 un teren extravilan și în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am cumparat in anul 2011 un teren extravilan și în momentul ...

Am cumparat in anul 2011 un teren extravilan și în momentul cumpărării am solicitat de la vânzător drum de servitute care mi a fost înscris în contractul de vanzare cumpărare doar pe o porțiune de 47 m /drum ce traversează doar parcelă 2/.Arat faptul că drumul ce face acces spre proprietate traversează 2 parcele de teren care aparțineau aceluiași vânzător și au fost dezmembrate ulterior in mai multe loturi.Nu am dat importanța acestui aspect dar in cursul acestui an proprietarul a înstrăinat întreg drumul de servitute către o altă persoană 1_ In acest caz se poate considera ca am drum de servitute pe cele doua parcele sau noul proprietar poate ridica pretentii pentru partea de drum ce nu este prevazuta ca drum de servitute. 2- Cum se poate remedia aceasta problema

Alte discuții în legătură

Am cumparat in anul 2011 un teren extravilan și în momentul ... Canon02 Canon02 Am cumparat in anul 2011 un teren extravilan și în momentul cumpărării am solicitat de la vânzător drum de servitute care mi a fost înscris în ... (vezi toată discuția)
Drum de servitute sau... escret76 escret76 Buna ziua! Am cumparat un teren pe care am ridicat o constructie cu aprobarea primariei, am intabulat-o, etc, iar ulterior cand am vrut sa bag gazele mi s-a ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren langa drum de servitute daniela_serb daniela_serb As avea o intrebare ,daca ma poate ajuta cineva. Vreau sa cumpar o parcela de teren situata langa un drum de servitute,dar care nu este evidentiat ... (vezi toată discuția)