buna ziua, sotia mea a suferit un infarct la serviciu si se afla internata la spital,ce posibiilitate are de se pensiona pentru ca la locul ei de munca depune efort mare de munca .mentionez ca are varsta de 54 ani iar stagiul de cotizare este peste minim.VA MULTUMESC ASTEPT RASPUNS DESPRE CE FORMA LEGALA SA CONTINUE DAR SI SANATATEA EI SA NU FIE IN PERICOL
Daca evenimentul s-a produs la serviciu, angajatorul trebuie sa comunice la ITM si sa efectueze cercetarea evenimentului. Dosarul de cercetare se avizeaza de catre ITM si daca sunt indeplinite conditiile legale, evenimentul poate fi incadrat ca accident de munca de catre firma si aceasta completeaza formularul FIAM.
In baza formularului FIAM daca se depasesc cele 180 de zile de concediu medical, sotia dvs. poate beneficia de pensie de invaliditate in baza unei hotarari a Comisiei medicale din cadrul CJP.
Accident de munca
alesshya
Soacra mea a suferit un accident de munca prin faptul ca a cazut un palet incarcat pe ea si are fractura de col femural. Ea este internata si nu se stie cand o ... (vezi toată discuția)
Intrebare
Danawe
Din cauza angajatorului am avut un accident la locul de munca . Urmat cu un termen de 3 saptamani de concediu medical . As putea sai dau in judecata? Ata ptr ... (vezi toată discuția)