avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am expediat un colet in Noua Zeelanda,la plecare a ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am expediat un colet in Noua Zeelanda,la plecare a avut 6 kg.,la ...

Am expediat un colet in Noua Zeelanda,la plecare a avut 6 kg.,la destinatie a ajuns reampachetat si lipsa aprox.2,500 kg.Au lipsit 2 pungi in care erau o lenjerie de pat si niste decoratiuni=flori pt casa noua si o punga cu 3 camasi= iie +costumas national bebe pt acest micut bebe pentru botezul lui,si un brau national barbatesc.Vama a fost cu verificare colet.Coletul a facut mai mult de 1 luna pana la destinatie,asta pot intelege,dar lipsa acelor lucruri cum ? Unde si cum sa ma adresez ?! Expediate prin Posta Romana.
Cel mai recent răspuns: Emiliabv , utilizator 22:38, 19 Octombrie 2022
Va adresati postei romane.Mergeti la oficiul postal de unde ati expediat coletul.
era primul pas....dar ce asteptari pot avea ?!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asteptarile sunt coroborate cu faptul ca traiti in RO, unde nepasarea e sport national. Iar Posta Romana e a statului roman.
Aveati valoare declarata?
Este posibil ca , coletul a fost desfacut la vama in Noua Zeelanda.Era cumva vreun produs din canepa?

Alte discuții în legătură

Sesizare pentru nereguli in posta romana MikaD. MikaD. Vreau sa va spun ce am patit.Vineri am fost la oficiul postal 3 sa ridic un pachet din Canada continand lucruri pentru bebelusul meu si in momentul ridicarii ... (vezi toată discuția)
Cum imi pot recupera banii furati din colet de autor necunoscut? raseth raseth Varul meu din Malta mi-a trimis in plic prin posta, 547 euro, nevrand sa plateasca 50 de euro comision la Western Union si crezand ca serviciile [EDITAT] ... (vezi toată discuția)
Teapa cumparaturi online cristi8 cristi8 Va scriu aici pentru ca ieri am luat o teapa pe [SITE]. Am licitat pentru un laptop. Am vorbit cu vanzatorul la telefon si prin mail-uri, mi-a oferit mai multe ... (vezi toată discuția)