avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu creștere copil Bună ziua, sunt în concediu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu creștere copil Bună ziua, sunt în concediu creștere copil pana în mai 2023 ...

Bună ziua, sunt în concediu creștere copil pana în mai 2023 dar sunt insarcinata și voi naște în aprilie 2023. În acest caz când trebuie sa anunț angajatorul de sarcina? Voi mai beneficia de prenatal și postnatal având în vedere ca am contractul suspendat pe perioada primului concediu de creștere copil sau doar mi se va prelungi concediul de creștere copil cu încă 2 ani?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 10:43, 17 Octombrie 2022
Buna ziua,
Vedeti ultimul raspuns din link-ul de mai jos
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Din ce inteleg eu... o sa primiti aceeasi indemnizatie inca 2 ani si pe perioada suprapunerii o sa mai primiti si un stimulent ( acum este in jur de 1300 lei/luna)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. sunt însărcinată in 24 de săptămâni, eu stiu ... Bmihela Bmihela Buna ziua. Sunt însărcinată in 24 de săptămâni, eu stiu ca sunt 2 tipuri de concedii in timpul sarcini unul este risc de sarcina de 120 de zile pe care ... (vezi toată discuția)
Sotia mea e insarcinata in 15 săptămâni. momentan lucreaza ... andreistanciu13 andreistanciu13 Sotia mea e insarcinata in 15 săptămâni. Momentan lucreaza cu contract cu perioada determinata , urmand ca in februarie sa ii fie prelungit contractul. Inca ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru al doilea copil dutcaandrea dutcaandrea Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale ... (vezi toată discuția)