avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sotia mea e insarcinata in 15 săptămâni. Momentan ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sotia mea e insarcinata in 15 săptămâni. Momentan lucreaza ...

Sotia mea e insarcinata in 15 săptămâni. Momentan lucreaza cu contract cu perioada determinata , urmand ca in februarie sa ii fie prelungit contractul. Inca nu a anunțat la servici ca e însărcinată. In cazul in care anunta si angajatorul nu o sa ii mai prelungeasca contactul, exista posibilitatea de a intra in șomaj pana la intrarea in concediu prenatal?
Mentionez ca are continuitate in ultimele 12 luni .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:20, 23 Ianuarie 2024
Da, avand continuitate indeplineste conditiile pentru somaj si de acolo pentru a primi concediul maternal si pentru crestere copil.

Oricum, sarcina nu ar trebui sa fie motiv pentru a nu prelungi contractul.
Nu mai deschideti mai multe topicuri ... continuati discutia aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sotia mea e insarcinata in sapt. 13. momentan e angajata cu contract ... andreistanciu13 andreistanciu13 Sotia mea e insarcinata in sapt. 13. Momentan e angajata cu contract pe perioada determinata pana in luna februarie , cand ar urma sa ii fie prelungit ... (vezi toată discuția)
Sarcina cu risc Alexandru Terec Alexandru Terec Bună ziua. Soția mea este însărcinată în 16 săptămâni (4 luni), a înștiințat angajatorul despre sarcina printr-o notificare și o adeverința de la ... (vezi toată discuția)
Gravida -cim determinat Ioana Iordache Ioana Iordache Buna ziua ! am o angajata cu cim determinat pe 6 luni, urmând sa-i expire luna acesta pe 22. In luna noiembrie a anuntat ca este insarcinata. cum se ... (vezi toată discuția)