avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sotia mea e insarcinata in sapt. 13. Momentan e ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sotia mea e insarcinata in sapt. 13. Momentan e angajata cu contract ...

Sotia mea e insarcinata in sapt. 13. Momentan e angajata cu contract pe perioada determinata pana in luna februarie , cand ar urma sa ii fie prelungit contractul. Nu a anuntat inca angajatorul cu privire la sarcina. In cazul in care aduce la cunostinta angajatorului faptul ca e insarcinata , inainte de prelungirea contractului de munca , angajatorul poate dispune legal sa nu ii mai prelungeasca contractul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:20, 23 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, exista si varianta menționată de dvs. ,intrucat nu exista obligația legala de a prelungi durata c.i.m.
Ultima modificare: Vineri, 12 Ianuarie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Exista posibilitatea de intrare in somaj , in cazul in care nu ii este prelungit contractul? Pana la intrarea in concediul prenatal

Cornel Vasile a scris:

Da, exista si varianta menționată de dvs. ,intrucat nu exista obligația legala de a prelungi durata c.i.m.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, poate exista acea varianta ..dar trebui sa stim daca indeplineste sau nu conditiile de a beneficia de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sotia mea e insarcinata in 15 săptămâni. momentan lucreaza ... andreistanciu13 andreistanciu13 Sotia mea e insarcinata in 15 săptămâni. Momentan lucreaza cu contract cu perioada determinata , urmand ca in februarie sa ii fie prelungit contractul. Inca ... (vezi toată discuția)
Gravida functie de management in perioada de proba cu contract determinat. Ovidiu Mihai Ovidiu Mihai Buna Ziua, Sotia s-a angajat la o societate in luna ianuarie, avand functie de management. A incheiat un contract individual de munca pe durata determinata ... (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal contract perioada determinata andreea_0103 andreea_0103 Buna ziua! Am o mare nedumerire... Am lucrat la o companie din oct 2017 pana în februarie anul acesta cu contract pe perioada determinata. Am avut 4 ... (vezi toată discuția)