avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua , cand se efectueaza plata in cadrul unei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua , cand se efectueaza plata in cadrul unei vanzari prin ...

Buna ziua , cand se efectueaza plata in cadrul unei vanzari prin notariat , inainte sau dupa semnarea contractului de vanzare - cumparare ?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 13:18, 17 Octombrie 2022
Buna ziua!
Eu am vandut un apartament,am facut un precontract,am primit un avans,iar restul sumei s-a achitat la semnarea actului de vanzare-cumparare.
Nu e musai sa faceti antecontract.
De regula, pretul se achita in ziua incheierii contractului de vanzare, sau inainte pentru a se mentiona in act documentul bancar de plata a pretului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare cumparare fara efectuare plata maria1123 maria1123 Buna ziua, As dori sa stiu ce implicatii juridice are urmatoarea situatie. Am incheiat un antecontract de vanzare cumparare pentru a achizitiona un teren. ... (vezi toată discuția)
Intrebare alinaaline alinaaline Am inchieiat un precontract de vanzare-cumparare la notariat pt un apartament nou,cu termen de predare in dec 2008.La semnarea precontractului s-a prezentat la ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament de la un dezvoltator carmenalinamihai carmenalinamihai buna ziua, as vrea sa ma ajute cei cu studii juridice cu o informatie! doresc sa achizitionez un apartament cu bani cash, fara credit bancar de la un ... (vezi toată discuția)