avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Știe cineva dacă impozitul pentru criptomonede ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Știe cineva dacă impozitul pentru criptomonede trebuie achitat ...

Știe cineva dacă impozitul pentru criptomonede trebuie achitat în UK mai înainte de a scoate banii sau ulterior?

Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Stie cineva daca in uk este legal ca banii sa fie blocati in ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Stie cineva daca in UK este legal ca banii sa fie blocati in blockchain de firmele de brokeraj? Se foloseste de o firma sau de o asa zisa firma, nu imi este ... (vezi toată discuția)
Teren mostenit de la o persoana in intretinere- fara acte AnamariaSuciu AnamariaSuciu Buna ziua, Vreau sa cumpar un teren extravilan. Terenul apartine unei familii care a avut in intretinere o batrana. Dar nu au facut acte. Impozitul nu mai e ... (vezi toată discuția)
Daca investesc in ceva si imi scot doar investitia initiala, atunci platesc impozit? gistra gistra Am investit in criptomonede (bitcoin). De exemplu: Am investit 1000 eur. Acum investitia valoreaza 1600 eur. In cazul in care imi scot doar investitia ... (vezi toată discuția)