avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. Prin divorțul la notar eu sunt părintele ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. Prin divorțul la notar eu sunt părintele rezident ...

Buna ziua.
Prin divorțul la notar eu sunt părintele rezident și tatăl copilului are dreptul la două weekenduri pe luna și jumătate din vacante , dar avem custodie comună.
Mai nou copilul sta aproximativ jumătate de luna la tatăl său și jumătate la mine.
Va rog, daca ma puteti ajuta,pensia alimentara se injumatateste sau anulează în cazul acesta?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:36, 18 Octombrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, nu, pensia alimentara ramane cum a fost stabilita, fara legatura cu modificarea programului de vizita. Pentru modificarea pensiei alimentare, este necesara o hotarare judecatoreasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in cazul in care părinții minorului divorțează ... suciu_diana suciu_diana Buna ziua, In cazul in care părinții minorului divorțează la notar, cum se acorda custodia copilului? În sensul în care, unul dintre soți dorește că ... (vezi toată discuția)
Mai trebuie respectat programul de vizită a minorului dacă am obținut exercitarea autorității părintești exclusive? maria0202 maria0202 În urma cu 5 ani ca urmare a divorțului minorului i s-a stabilit la mine iar exercitarea autorității părintești in comun si acel program de vizita ... (vezi toată discuția)
Custodia comuna iuliaiulia1972 iuliaiulia1972 buna ziua. am divortat in 2009, divort incheiat in iunie 2009, din vina fostului sot. acesta nu are program de vizita, eu l-am lasat sa ia copilul de cate ori ... (vezi toată discuția)