avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mă poate angajatorul penaliza financiar pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mă poate angajatorul penaliza financiar pentru refuzul de a ...

Mă poate angajatorul penaliza financiar pentru refuzul de a comunica într-o a doua limbă străină cunoscută?
Cel mai recent răspuns: Mirabela1502333955 , utilizator 18:28, 18 Octombrie 2022
Sub sanctiunea nulitatii absolute, orice sanctiune disciplinara, cu excepția avertismentului, se aplica numai după efectuarea unei cercetări disciplinare prealabile.

Amenzile disciplinare sunt interzise.
Scuze, nu am terminat textul. Nu-mi dau seama cum se face pe telefon. Mulțumesc oricum pentru răspuns.

Cornel Vasile a scris:

Sub sanctiunea nulitatii absolute, orice sanctiune disciplinara, cu excepția avertismentului, se aplica numai după efectuarea unei cercetări disciplinare prealabile.

Amenzile disciplinare sunt interzise.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalizari inevitabile la locul de munca bia99 bia99 buna. lucrez la o firma de supraveghere video unde trebuie sa urmaresc mai multe locatii dar personalul nu este de ajuns pentru toate locatiile pentru a ... (vezi toată discuția)
Penalizare abuziva craciuniliutza craciuniliutza Buna Ziua. Doresc sa stiu daca exista in Codul Muncii un articol, in baza caruia pot fi sanctionat de patronul firmei, pentru IGNORANTA??? Mai precis, in ... (vezi toată discuția)
Contestatie sanctiune maria_mirela maria_mirela Buna ziua, Am primit o penalizare de 100 lei, despre care am auzit din gura in gura , nu mi s-a inmanat nimic deocamdata (fapta comisa pe data de 2-10-2014 ... (vezi toată discuția)