avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua , am achizitionat o pereche de cizme pe ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua , am achizitionat o pereche de cizme pe facebook si ...

Buna ziua , am achizitionat o pereche de cizme pe facebook si nu sunt multumita de produs acesta avand tocul tocit rau doamna nu mi a spus si nici eu nu am intrebat ....am incercat sa fac retur dar doamna nu accepta sa il primeasca inapoi . Pot face ceva ? Daca depun plangere la politie rezolv ceva ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: madalina0106 , utilizator 23:19, 18 Octombrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
politia se ocupa de probleme penale. nu e obiectul lor de activitate. aici e o problema civila/ comerciala. pentru asta se face plangere in instanta
Multumesc frumos !

adriandimitriu a scris:

politia se ocupa de probleme penale. nu e obiectul lor de activitate. aici e o problema civila/ comerciala. pentru asta se face plangere in instanta

Va multumesc , ma gandesc ca e cam mare bataie de cap sa merg in instanta pentru o talpa tocita si probabil nici nu voi avea castig de cauza ... doamna mi a zis ca fiind secand imi asum sa aiba defecte ....

adriandimitriu a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile vanzatorului persoana fizica online Malvina_S Malvina_S Buna ziua. Va deranjez cu o problema aparent banala, care insa a luat o intorsatura urata Saptamana trecuta am vandut un produs prin intermediul site-ului Olx. ... (vezi toată discuția)
Retur incaltaminte defecta vbgreen vbgreen In data de 25.11.2018 am cumparat o pereche de ghete Timberland la pretul de 583RON. La prima purtare am constatat ca talpa ghetei dreapta este dezlipita si ... (vezi toată discuția)
Talpa uneia dintre ghetele cumpărate în 18.01.2016 a crăpat. ce pot face? Gabriela  Pintea Gabriela Pintea În 18 ianuarie 2016 am cumpărat o pereche de ghete de la un magazin de cartier. Ghetele sunt făcute de o firmă care are câteva magazine de desfacere în ... (vezi toată discuția)