O societate cu activitatea la terti poate factura unei alte societati doar daca cea din urma are punct de lucru declarat sau nu conteaza (societatea client poate fi si ea cu sediul la terti)? Activitatea este programare - IT. Multumesc.
Multumesc acest lucru este foarte important pentru mine. MA gandeam in acest caz sa fac un contract cu un spatiu de coworking ca sa justific ca nu fac activitatea nici la sediul meu nici la sediul clientului (punct de lucru care nu exista). Dar firma mea este un srl fara angajati. Imi recomadati/ se poate face in acest caz contract cu spatiul de coworking ?
tocmai v-am spus ca nu e necesar ca activitatea sa se desfasoare la un punct de lucru. se poate face un contract pentru un spatiu de coworking dar nu il vad ca fiind necesar si nu stiu cum se poate inregistra punct de lucru pe un spatiu coworking.
nu e necesar sa aveti punct de lucru nici dumneavoastra nici tertii.
Punct de lucru
dobreanu
Este necesar sa declari punct de lucru atat timp cat in certificatul constatator se specifica ca pfa, in cazul meu, poate desfasura activitatii la beneficiar ... (vezi toată discuția)
Facturare - caen
anitsirc
Supun atentiei dvs. urmatorul caz:
[b]Firma care vinde: [/b]SRL, caen 7022 (consultanat in afaceri si management)
[b]Clientul:[/b] o alta firma care are ... (vezi toată discuția)