avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale srl cu activitatea la terti
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

srl cu activitatea la terti

O societate cu activitatea la terti poate factura unei alte societati doar daca cea din urma are punct de lucru declarat sau nu conteaza (societatea client poate fi si ea cu sediul la terti)? Activitatea este programare - IT. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: popescuiulia , utilizator 17:41, 19 Octombrie 2022
Buna ziua,

Nu vad care e problema. Se poate factura chiar daca societatea are sediul la terti.

Cu stima.
Multumesc acest lucru este foarte important pentru mine. MA gandeam in acest caz sa fac un contract cu un spatiu de coworking ca sa justific ca nu fac activitatea nici la sediul meu nici la sediul clientului (punct de lucru care nu exista). Dar firma mea este un srl fara angajati. Imi recomadati/ se poate face in acest caz contract cu spatiul de coworking ?
tocmai v-am spus ca nu e necesar ca activitatea sa se desfasoare la un punct de lucru. se poate face un contract pentru un spatiu de coworking dar nu il vad ca fiind necesar si nu stiu cum se poate inregistra punct de lucru pe un spatiu coworking.

nu e necesar sa aveti punct de lucru nici dumneavoastra nici tertii.


Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine a scris:

Buna ziua,

Nu vad care e problema. Se poate factura chiar daca societatea are activitatea desfasurata la terti nu la sediu (rectificare)

Cu stima.

Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru birou it gentle_m gentle_m Buna ziua, Am SRL si lucrez in domeniul IT, recent am inchiriat un spatiu ca sa nu mai lucrez de acasa. Toate activiatile pe care le fac se desfasoara ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru dobreanu dobreanu Este necesar sa declari punct de lucru atat timp cat in certificatul constatator se specifica ca pfa, in cazul meu, poate desfasura activitatii la beneficiar ... (vezi toată discuția)
Metode creditare srl - asociat persoana juridica straina + problema sediu social amvlad amvlad Buna ziua, Sunt administratorul unei companii romanesti ce are drept asociat unic o alta companie straina (Danemarca). Practic, toate incasarile se fac pe ... (vezi toată discuția)