avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Punct de lucru

Este necesar sa declari punct de lucru atat timp cat in certificatul constatator se specifica ca pfa, in cazul meu, poate desfasura activitatii la beneficiar si/sau in afara sediului propriu?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 21:05, 9 Iunie 2010
Punctul de lucru reprezinta un sediu secundar al societatii, sediu unde se desfasoara activitati din cele mentionate in obiectul de activitate al societatii.
Daca dvs desfasurati activitati limitate in timp la terte persoane, spre ex. daca reparati compuetere sau alte echipamente la sediul clientului, nu trebuie sa infiintati un punct de lucru.
In schimb, daca inchiriati un spatiu unde desfasurati activitati in mod regulat, trebuie infiintat un punct de lucru la respectiva adresa.
Av. Mihai Vaduva
daca la punctul de lucru se desfasoara activitati care compun obiectul de activitate al societatii, atunci, da, trebuie declarat.
insa, daca desfasurati activitati legate de domeniul de activitate la domiciliul clientului, nu mai este nevoie de infiintarea unui punct de lucru.
Daca in declaratia pe propria raspundere ati declarat ca desfasurati activitate la beneficiar nu trebuie deschis punct de lucru. Daca dvs ati declarat activitatea la punct de lucru trebuia sa prezentati si un contract de inchiriere al spatiului. Daca s-a eliberat certificatul constator inseamna ca nu ati prezentat contract de inchiriere al spatiului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social/punct de lucru Almaris Almaris Am infiintat de curand un S.R.L. (prestare servicii)si pentru ca stau cu chirie am ales varianta unui sediu social la un cabinet de avocatura. Ce mi-a scapat ... (vezi toată discuția)
Societate comercialã fãrã punct de lucru sau sediu autorizat Lorien Lorien Bună ziua, am nelămuriri şi aştept păreri la următoarea problemă : un SRL din 2009 are sediu social fără activitate (închiriază o cameră de la ... (vezi toată discuția)
Stabilire temporara sediu social srl la cab de avocat ContSters79137 ContSters79137 Am un client care imi solicita stabilirea temporara a sediul unei SC la sediul cabinetului meu. Aveti idee ce acte imi cere registrul comertului, in afara ... (vezi toată discuția)