avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... RECUPERARE CREANTA BANCA. Buna seara. Zilele trecute ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

RECUPERARE CREANTA BANCA. Buna seara. Zilele trecute am fost sunat de o firma de recuperări ...

Buna seara. Zilele trecute am fost sunat de o frima de reculerari TRANCA BULUGA in legatura cu un credit restant. Si ca daca vreau sa platesc din toata suma doar jumate. Fara sa imi zica de cheltuieli de judecata sau ceva de genul. Iam intrebat daca pot sa fac o intelegere de plata si au zis ca nu se poate din simplul fapt ca m-am angajat. Am zis k o sa platesc aceea jumate. Si am zis ca vrea sa trec pe la dansii la sediu ca sa imi dea si mie ceva la mana ca am terminat cu ei si sa imu ridice poprirea,si dansii ca nu este nevoie sa treceti ca tot ce va fi se va trimite la banca. Acum nu stiu cum este dar mie mi se pare ciudat.
Cel mai recent răspuns: sdvscac , utilizator 11:14, 19 Octombrie 2022
Nu plătiți nimic fara sa mergeți la un av cu actele pt o consultație eventual pt o corespondenta cu firma respectiva etc.Cum sa plătiți fără a avea o înțelegere încheiată eșalonare,acord etcetc
Ultima modificare: Miercuri, 19 Octombrie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Va mulțumesc pentru raspuns. Ce acte sau foi am,am pe email trimis de la credit express cu intelegerea fa uta de ei sa platesc in 2 transe suma respectiva,dar si de aici am doar nr de cont cat trebuie sa platesc in cele 2 transe si atat. Nimik altceva.

Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! aș vrea să întreb ceva, anume:se mai pot face ... Anamaria pavel Anamaria pavel Bună ziua! Aș vrea să întreb ceva, anume:se mai pot face angajamente pentru plată eșalonată la executorii judecătorești? Am primit o adresă la ... (vezi toată discuția)
Executare silita cu ordin de propire iulya15 iulya15 buna ziua,ieri am primit la posta o instintare de la un executor bancar prin care ma instinta ca banca la care am o datorie de 5000 euro,a facut solicitare de ... (vezi toată discuția)
Client nemultumit all3ss1o all3ss1o Buna ziua in urma cu o luna am preluat un client la care trebuia sa realizez un scipt pentru internet cu anumite specificatii date . Am incheiat si o ... (vezi toată discuția)