Buna seara. Zilele trecute am fost sunat de o frima de reculerari TRANCA BULUGA in legatura cu un credit restant. Si ca daca vreau sa platesc din toata suma doar jumate. Fara sa imi zica de cheltuieli de judecata sau ceva de genul. Iam intrebat daca pot sa fac o intelegere de plata si au zis ca nu se poate din simplul fapt ca m-am angajat. Am zis k o sa platesc aceea jumate. Si am zis ca vrea sa trec pe la dansii la sediu ca sa imi dea si mie ceva la mana ca am terminat cu ei si sa imu ridice poprirea,si dansii ca nu este nevoie sa treceti ca tot ce va fi se va trimite la banca. Acum nu stiu cum este dar mie mi se pare ciudat.
Nu plătiți nimic fara sa mergeți la un av cu actele pt o consultație eventual pt o corespondenta cu firma respectiva etc.Cum sa plătiți fără a avea o înțelegere încheiată eșalonare,acord etcetc
Va mulțumesc pentru raspuns. Ce acte sau foi am,am pe email trimis de la credit express cu intelegerea fa uta de ei sa platesc in 2 transe suma respectiva,dar si de aici am doar nr de cont cat trebuie sa platesc in cele 2 transe si atat. Nimik altceva.
Client nemultumit
all3ss1o
Buna ziua
in urma cu o luna am preluat un client la care trebuia sa realizez un scipt pentru internet cu anumite specificatii date . Am incheiat si o ... (vezi toată discuția)