avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ce trebuie sa faca un angajat daca primeste actiuni la ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ce trebuie sa faca un angajat daca primeste actiuni la firma ...

ce trebuie sa faca un angajat daca primeste actiuni la firma la care lucreaza? ce si cand trebuie declarat la ANAF?
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 12:46, 19 Octombrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cand le primeste, nimic.
Daca primeste dividende sau le vinde va depune sau nu declaratia unica, depinde de anul realizarii acestor venituri, de cuantumul lor raportat la 12 salarii minime pe economie si de modificarile din legislatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cass dacă am cumpărat actiuni AlinaDumitrache AlinaDumitrache Am cumpărat acțiuni la Bursa București anul trecut și am primit dividente Am înțeles că impozitul pe dividente se reține la sursa ,la brokerul cu care ... (vezi toată discuția)
Venituri dividende declaratia unica sevenx sevenx Buna ziua, In vederea declaratiei unice, in contextul in care in luna Feb 2020 am retras dividende aferente profitului din 2019 acestea vor fi declarate in ... (vezi toată discuția)
Magazin online emma.dn97@yahoo.com emma.dn97@yahoo.com Buna ziua. Doresc sa îmi deschid un magazin online de haine, mai exact pe Facebook și Instagram. As vrea sa înființez și o firma pentru ca totul sa fie ... (vezi toată discuția)