avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Enel...Buna ziua as dori sa va intreb daca parintii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Enel...Buna ziua as dori sa va intreb daca parintii mei au doua case ...

Buna ziua as dori sa va intreb daca parinti mei au doua case este nevoie de doua contracte la Enel pt a primi facturi separate pt curent.....Mentionez ca casa A este la strada pricipala iar cea de a doua casa B ar fi la o distanta de 100 m.......Initial casa B are un contor pasant .As dori sa primesc facturi separate......si care ar fi solutia?Va multumesc..
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 12:54, 19 Octombrie 2022
Pentru factura separata aveti nevoie de un bransament si contor separat.
Contacati furnizorul si distribuitorul in acest sens.
Nu cred ca exista posibilitatea sa va monteze dumnealor un contor pasant separat si sa factureze separat dar intrebati si de asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bransament apanova cristianfluturas cristianfluturas bloc cu 2 scari ( 19 ap.pe scara ) si fiecare scara avind asociatie de prop. apanova refuza sa instaleza la scara 2 apometru si inregistreaza consumul pe tot ... (vezi toată discuția)
Drept de propietate Litvinencomaricica1964@gmail.com Litvinencomaricica1964@gmail.com Dupa decesul tatalui am devenit propritari pe casa si curtea aferenta.fiind 2 frati.Fiecare avem acte de propietari cu tot ce include .( cadastru intabulare) ... (vezi toată discuția)
Conflict intre doua asociatii pentru montarea unui apometru pasant la sc 1 goby goby Suntem doua asociatii de prop.cu personalitate juridica fiecare(sc1sisc2).Avem in comun doar caminul cu contorul general de apa rece. Datorita consumului ... (vezi toată discuția)