avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salut comunitate vin și eu cu o întrebare , pe , pe ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salut comunitate vin și eu cu o întrebare , pe , pe 17 ,10, ...

Salut comunitate vin și eu cu o întrebare , pe , pe 17 ,10, 2022 am fost implicat intr un accident de circulație dar sa va explic cum
-eram staționat pe partea dreapta timp de 5 minute , după Care m-am gândit sa parchez mașina pe stânga , am dat semnal am lăsat toate mașinile sa treacă , drumul Find marcat cu linie discontinua
Am trecut de axul drumului mai mult de jumătate după care ma pomenesc cu un biciclist circulând pe partea stânga cu direcția de dus ceea ce trebuia sa meargă pe partea dreapta ne având lumini si vesta deoarece era seara ora 7.20
Și practic m a izbit in plin pe partea stânga a mașinii omul spunând ca a vrut sa ma depășească , cum e posibil sa vii din spatele meu si sa ma depășești cu bicicleta fix prin fata mașinii si pe partea stânga ?
Omul a fost testat cu un aparat pt alcool unde ia ieșit o alcoolemie Maricica ( 0,65 aer respirat , 1,20 si ceva la sânge )
Omul s a ales cu câteva zgârieturi si atât ,
Menționez ca in momentul impactului m am speriat enorm de tare fiind primul accident am mutat mașina 1,5 m
Am declarat asta și in declarație și la fata locului ,
Mi i se poate anula permisul de conducere ? Din cauza acestui biciclist Care mi a intrat in fata băut ?
Dacă se anulează pe câte luni sau cum se procedează

Alte discuții în legătură

Accident rutier marina2 marina2 Buna ziua, La o intersectie (in forma de T) eu veneam din drumul fara prioritate si am oprit la stop sa ma asigur pentru a intra in drumul cu prioritate, prin ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. de curand am facut un accident. am facut stanga de ... Grigore91 Grigore91 Buna Ziua. De curand am facut un accident. Am facut stanga de pe un drum cu prioritate,doar ca am intrat pe contrasens fiindca erau masinii parcate pe sensul ... (vezi toată discuția)
Accident ! chuck chuck salut ... am si eu o nelamurire privind ceea ce mi s-a intamplat. as dori sa imi dai un raspuns sincer ca sa stiu cum actionez in continuare. sa iti explic. eu ... (vezi toată discuția)