avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabilizare marfa consumata pentru garantie client
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabilizare marfa consumata pentru garantie client

Buna ziua.
Am situatia: vand un echipament si il montez la client. Se defecteaza in perioada de garantie. Producatorul decide ca este vina mea, de la montaj. Eu trebuie sa satisfac clientul.
Ce inregistrari trebuie sa fac in gestiune si contabilitate pentru a ma scadea cu piesele cumparate si inlocuite pe cheltuiala mea?
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 19 Octombrie 2022
insaterm, utilizator
Cel mai recent răspuns: insaterm , utilizator 21:01, 20 Octombrie 2022
Bon de consum e suficient, capsati de el si documentele pe care le aveti(corespondenta cu producatorul, factura de vanzare a echipamentului, fisa de interventie sau ce documente mai aveti) 6024-3024
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monografie contabila dezmembrari auto anca_mih anca_mih Buna ziua. Am primit o firma cu profil de activitate dezmembrari auto, nou infiintata. Documentandu-ma, am vazut ca cea mai frecventa monografie este cea cu ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila...... SALLAY CATALINA SALLAY CATALINA Respectuos as ruga , sa-mi trimita cineva o monografie contabila pt. masini casate, procurate pentru dezmembrare. Va multumesc din inima. (vezi toată discuția)
Monografie service auto animis animis Buna ziua, doresc sa ma ajutati daca se poate, in lamurirea urmatorului aspect. Un service auto (care nu efectueaza comert cu amanuntul ci efectueaza ... (vezi toată discuția)