avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie, angajator nou
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie, angajator nou

Buna.
Daca o persoana se afla in concediu de ingrijire a copilului pana la varsta de doi ani, si doreste sa isi reia activitatea, dar nu la angajatorul unde ii este suspendat contractul, ci in alt loc cu contract de munca nou, mai trebuie sa respecte cele 30 de zile pentru obtinerea stimulentului de insertie? Daca da, cum ar fi corect sa procedeze?
Multumesc in avans pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: therioni , utilizator 10:02, 29 Noiembrie 2022
Raspund tot eu in caz ca mai sunt altii in situatia asta.
Am intrebat la primarie la plati. Au zis ca nu. E nevoie doar de o adeverinta de la noul angajator cu data angajarii (respectiv data reluarii activitatii).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie 2013 pentru cic 3 ani probleme medicale robermar robermar Va rog sa ma lamuriti cu urmatoarele: beneficiez de indemnizatie crestere copil pana la varsta de 3 ani pt probleme medicale. Copilul implineste 2 ani in 6 ... (vezi toată discuția)
Clarificari indemnizatie crestere copil pentru tata WinstonSmith WinstonSmith Buna ziua! Data nasterii copilului este 05.10. Ambii parinti indeplinesc conditiile pt. ICC, insa am decis sa depun eu ca tata dosarul pentru ICC. In ... (vezi toată discuția)
Plata stimulent de insertie Gabriela Badea Gabriela Badea Buna ziua, Ma numesc Gabriela. Am nascut pe 4 septembrie 2013. De pe data de 2 septembrie sunt in concediu postnatal. Nu imi doresc sa intru in CIC si voi ... (vezi toată discuția)