avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara, mama mea a ieșit la pensie cea de boală ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara, mama mea a ieșit la pensie cea de boală cu gradul ...

Bună seara, mama mea a ieșit la pensie cea de boală cu gradul 3 ,și vroiam să știm dacă poate să își retragă bani de la pensia privata,vă mulțumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Bună seara, mama mea are 52 ani si o vechime de 22 de ani,acum ... Andreea Patricia Andreea Patricia Bună seara, mama mea are 52 ani si o vechime de 22 de ani,acum este bolnavă și este incadrată la gradul 3 de boală, vroiam să vă întreb cum se ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am o pensie de handicap gradul 1 și pensie de boala. ... faraonul46 faraonul46 Bună ziua, Am o pensie de handicap gradul 1 și pensie de boala. Ani cotizati am 32 , vârsta mea e 52 de ani. Din pensie de boala se poate ieși in ... (vezi toată discuția)
Pensii ing lupupetre12345 lupupetre12345 Buna ziua! Am facut un cont de pensie la Ing cand munceam (din 2008) iar acum sunt pensionat pe caz de boala cu grad de handicap 2, din an in an trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)