avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara! Anul trecut am primit un teren de la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara! Anul trecut am primit un teren de la primărie în ...

Bună seara! Anul trecut am primit un teren de la primărie în baza legii 15/2003 adică legea de ajutor cu terenuri pentru tineri pana în 35 de ani pentru construirea unei case nu am apucat sa ma încadrez cu actele (am scos toate cele necesare pentru autorizație cu excepția avizului e.on care a mai dura 2 săptămâni) pe data de 11.10.2022 s-a făcut un an de zile și mi s-a spus din cadrul primăriei ca terenul îmi va fi luat ca nu am scos autorizația de construcție pana la aceasta data.
Mai pot face ceva pentru a îmi salva un proiect de casa plus restul actelor care m-au costat 120 de milioane și am rămas cu buza unflata și o cheltuiala de atâția bani și fără teren? Exista o clauza în aceasta lege pe care eu nu o știu? Sau nu știu ma poate ajuta cineva cu un sfat sau o parere?Menționez ca și cei din primărie au greșit contractul a fost făcut pe o alta adresa și ca schimb mi s-a oferit un certificat de nomenclatura stradala.va multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:34, 22 Octombrie 2022
intr-un an de la atribuire trebuia sa incepeti constructia. nu e nici o greseala
Cred ca nu ați înțeles în contrac s-a făcut o greșeală imensa pământul era la alta adresa și contractul era făcut pe o alta adresa

adriandimitriu a scris:

intr-un an de la atribuire trebuia sa incepeti constructia. nu e nici o greseala

asa zisa greseala nu are nici o legatura. vi s-a dat, vi s-a luat...in acte totul e in regula. dar incercati, nu aveti nimic de pierdut.
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Octombrie 2022
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere din circuitul agricol patraulea patraulea Buna ziua,este vb de un teren scos din circuitul agricol,pe care s-a obtinut o autorizatie de constructie.La cadastru nu s-a facut modificarea si apare tot ... (vezi toată discuția)
Constatare drept proprietate asupra constructiei adriana dj adriana dj am 2 proprietati un apartament pe care l-am cumparat si un terem pe care l-am primit mostenire adresa de pe buletin o am la apartament si as vrea sa-mi schimb ... (vezi toată discuția)
Actiune in constatare oanacris oanacris buna ziua parinti mei au o casa construita in 2002 pt care nu au scos autorizatie de constructie ,au cadastru au platit si o amenda in 2008 de la primarie ... (vezi toată discuția)