avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua,am si eu o intrebare pentru a putea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua,am si eu o intrebare pentru a putea transfera copilul ...

Buna ziua,am si eu o intrebare pentru a putea transfera copilul de la scoala am nevoie de procura de la tatal lui acesta ma amana mereu,pentru suplinirea acordului parental prin ordonanta presedentiala cat ar trebui sa dureze ,eu mutandu-ma din Bucuresti in Iași ,iar tatal ramanand in Bucuresti.El nu are un domiciliu stabil unde sa ii poata trimite o citatie,are probleme foarte mari si cu alcoolul fiind internat de mai multe ori in spital din cauza aceasta,iar copilul acum nu vrea nici sa vb.cu el la telefon.

Alte discuții în legătură

Acord pãrinte plecare minor în strãinãtate Alexa45 Alexa45 Buna ziua! Am trait in concubinaj cu tatal fetitei mele de 2 ani jumate. Din cauza neintelegerilor ne-am separat acum jumatate de an. El a plecat in alta ... (vezi toată discuția)
Mutarea de catre mama a copilelor de la scoala Gabi 72 Gabi 72 Buna ziua sunt divortat din 2011 iar in urma casatoriei a rezultat 2 fetite. Fata cea mare de atunci locuieste cu mine,intre timp mai precis anul acesta si ... (vezi toată discuția)
Cum se poate face transferul școlar fără consimțământul tatălui? CataAlex CataAlex Buna dimineata.Am o dilema din care nu pot iesi singur. Nu sunt implicat direct insa incerc sa imi ajut o buna prietena. Este vorba de o familie(sotii sunt ... (vezi toată discuția)