avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua am rugămintea sa ma lămuriți în ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua am rugămintea sa ma lămuriți în privința concediului ...

Bună ziua am rugămintea sa ma lămuriți în privința concediului medical. Am fost la doctor și mi acordat concediu medical cu regim de urgenta de joi pana duminica și de luni sa mi prelungească, compania la care lucrez activează și în weekend eu în această săptămână am avut liber la începutul săptămânii luni și marți. Am trimis managerului concediul medical la m înștiințat în aceasi zi la care mi sa spus ca weekend-ul nu se plătește și ca va trebui sa și recuperez aceste 2 zile. Cum sa procedez sa ma duc în weekend la munca și sa I îmbolnăvesc si pe altii și de luni sa întru iar în medical? Mi se pare ireal asa ceva. Va rog sa ma lămuriți ca este peste puterea mea de a înțelege. Cum sa ma duc la munca în concediul medical?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:55, 21 Octombrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Concediul medical nu se recuperează. Veți fi pontat in medical, dar nu veti primi bani pentru sambata si duminică.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zilele de weekend sunt platite sau nu? necro30lc necro30lc buna ziua..as dori sa va cer sfatul intr-o anumita problema.lucrez in cadrul unei politii locale dintr-un oras din Romania..si conform planificarii mi s-a ... (vezi toată discuția)
Concediu de luni pana vineri si ei ma cheama la munca sambata....... adios3280 adios3280 Buna ziua Am si eu o mica intrebare. Situatie este putin complicata. Am avut concediu medical de luni pana joi si vineri concediu de odihna. Acum ... (vezi toată discuția)
Cum se ponteaza concediul medical pentru personalul care lucreaza in ture de 8 ore dorinelbraha dorinelbraha buna ziua cum se ponteaza concediul medical pentru personalul care lucreaza in ture de 8 ore? se trece in foaia de prezenta sambata si duminica? exista un ... (vezi toată discuția)