avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

buna numele meu este andreea si am o foarte mare problema care sper din tot sufletul sa ma ajutati . socrul meu a loat anul trecut 2 scutere prin banca cetelem iar el nu a platit decat 3 rate . acum 3 luni a decedat iar noi am primit un plic de la sc eos ksi cum ca daca nu platim suma respectiva ne executeaza silit am loat legatura cu ei si leam explicat cum ca socrul meu a decedat iar doamna a spus ca mostenitorul preia si datorile anprumutatului . problema mea este ca am citit contractul care sa facut pentru acele scutere iar acolo ezista o clauza an care spune ca contractul anceteaza an momentul an care anprumutatul moare .acum nu stiu ce sa fac sa platesc eu sau sa stau linistita ca nu ne poate da afara din casa mostenita de sotul meu de la tatal lui
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 15:54, 20 Ianuarie 2010
Daca exista acea clauza in contract, atunci mostenitorii sunt exonerati de acea datorie! Firma recuperatoare comite un abuz! Totusi mai cititi inca odata acel contract si clauzele!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita(recuperare creante) ramyra ramyra Azi pe la pranz ,am gasit o scrisoare pe numele soacrei mele care este decedata de 8 ani, un plic de la EOS KSI ROMANIA SRL(societate specializata in achizitia ... (vezi toată discuția)
Cesiune contract cetelem vidoqc vidoqc Bună ziua! În anul 2007 am încheiat la magazinul Praktiker un contract de împrumut pentru bunuri de consum cu CETELEM, valoare 2000 lei. După o ... (vezi toată discuția)
Rate bunuri micula micula in iulie 2006 sotul meu a facut un credit de consum la aceasta firma.in 2007 sotul meu a decedat.eu am incercat pana in ziua de azi sa achit toate ratele dar ... (vezi toată discuția)