avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... rate bunuri
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

rate bunuri

in iulie 2006 sotul meu a facut un credit de consum la aceasta firma.in 2007 sotul meu a decedat.eu am incercat pana in ziua de azi sa achit toate ratele dar imi este din ce in ce mai greu, neavand nici un venit.in cazul in care nu mai reusesc achitarea lor ce mi se poate intampla?pot fi exonerata, avand in vedere faptul ca ,contractul a fost facut de sotul meu?imi pot pune poprire pe casa ?mentionez si faptul ca am facut succesiunea...multumesc
Cel mai recent răspuns: unique21 , utilizator 16:33, 24 Iunie 2009
Buna ziua,

In primul rand incercati sa nu ajungeti sa aveti mai mult de 3 luni de restanta, in acest moment Credisson adica actualul Cetelem va va rezilia contractul si se va declara scadent anticipat. Ideea este ca ceea ce a semnat sotul dumneavoastra este un contract cu titlu executoriu. Succesiunea din pacate va obliga la plata(mostenire a activelor si a pasivelor in acelasi timp). Oricum nu va faceti mari griji momentan in legatura cu casa pentru ca cel mai probabil veti ajunge mai intai la o firma de recuperat creante. Cea care se ocupa de Credisson/Cetelem este EOS KSI. O alta problema ar mai fi la contractul dumneavoastra penalitatile de 0.45% pe zi de intarziere. O sa constatati ca practic nu ati platit nimic din 2006 pana acum cand o sa vedeti rata penalitatilor.

O zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita- somatie din partea firmei de recuperari creante cristian15coman cristian15coman Buna ziua!Va rog mult sa nu ocoliti acest mesaj.Am primit de la eos -ksi o notificare prin care in termen de 5 zile sa achit suma de 8271,97 pe care eu nu o ... (vezi toată discuția)
Cum e posibil ? :(( al3x_nick al3x_nick am o mica problema si sper ca ma puteti ajuta. beneficiez de bunuri casnice luate in urma unui credit facut la cetelem prin flanco.acest credit a fost semnat ... (vezi toată discuția)
Executare silita boooss boooss buna numele meu este andreea si am o foarte mare problema care sper din tot sufletul sa ma ajutati . socrul meu a loat anul trecut 2 scutere prin banca cetelem ... (vezi toată discuția)