avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Abuz medic medicina muncii
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Abuz medic medicina muncii

Am facut un control la medicina muncii pentru angajare iar medicul de acolo mi-a gasit tensiunea 150 cu 100 si mi-a dat apt conditionat si pot lucra doar 30 de zile iar daca vreau prelungire imi cere sa aduc scrisori medicale din care sa reiasa ca sunt sau nu cardiac. Mentionez ca nu am avut niciodata probleme cu inima si nici nu ma doare nimic.
Daca viitorul angajator nu ma angajeaza din cauza acestui rezultat neconcludent pot da in judecata medicul de medicina muncii pentru pierderea locului de munca?
Ultima modificare: Vineri, 21 Octombrie 2022
ridder1, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:16, 23 Noiembrie 2023
Puteti sesiza Ministerul sanatatii in scris, cu nr. de inregistrare/ data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inapt pentru o functie sau recomandari medicale? Denisa balan Denisa balan Buna seara! Va rog sa imi spuneti din punct de vedere Juridic cum interpretati fisa aptitudine cu avizul medical: - apt - apt conditionat - inapt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua : probleme comportamentale agresive si cu munca conditionata nelson00 nelson00 Buna ziua am si eu o problema mai mare si as avea nevoie de un raspuns Cand incerc sa ma angajez pe adeverintza de la medicu de familie apare asa in ... (vezi toată discuția)
Lucrez de 8 ani după 5 ani am fost apt condiționat iar acum ... Oprescu mihai Oprescu mihai Lucrez de 8 ani după 5 ani am fost apt condiționat iar acum medic mă trecut inpapt eu faclndumi 80 la sută din sat ini este strigător la cer. (vezi toată discuția)