Buna,
Sunt in proces partaj , fac dovada cu inscrisuri ca am avut venituri mai mari si am avut ajutor financiat din partea unei matuse la renovarea casei disputate in acest proces.
Divortati in2017, eu m am mutat cu chirie in 2019 si fostul sot a ramas in imobil.
Cere atribuirea imobilului .IL POATE OBTINE, DOAR PE MOTIV CA AM.PLECAT DIN IMOBIL,PENTRU CA NU SE PUTEA CONVETUI??
Mi a interzis sa mai intru in imobil , a schimbar cheile ,este violent verbal si nu numai.
Ce sanse sunt sa i fie atribuit imobilul lui , in conditiile in care la casatorie eu aveam imobil si l am achitat INTEGRAL ULTERIOR FAR din salarii de 2..3 mai.mari decat ale lui si cu ajutor financiar si material de lA o matusa ;matusa s a mutat cu noi ,vanzand imobilul ei ,aducand cval acestui imobil in casa noastra pentru renovari.
Nu prezinta relevanta ca ati parasit imobilul. Ce intereseaza este: cand a fost dobandit imobilul? inainte de casatorie/ in timpul casatoriei? de cine? cine a contribuit la achitarea pretului pentru apartament?
Potrivit prevederilor legale bunurile dobandite in timpul casatoriei se considera a fi bunuri comune pana la proba contrara. Astfel, daca unul dintre soti dovedeste ca a avut o contributie mai mare la achizitionarea imobilului acesta va dobandi o cota mai mare din apartament.
Divort
timoftecata
puteti sa/mi spuneti va rog in caz de partaj un bun aflat pe numele amindorura, dar care a fost construit cu banii unui apartament dobindit inainte de ... (vezi toată discuția)