Buna seara! Daca in timpul casatoriei,unul dintre parteneri incaseaza o suma de bani (iesire la pensie) si cu aceasta se achizitioneaza un imobil,celalalt partener are vreun drept la acesta,in cazul divortului? Multumesc anticipat!
Partenerul are dubla cetatenie (israeliana si romana). Pentru ca a iesit la pensie anticipat in Israel,a primit o suma mare de bani. Plata imobilului a fost facuta exclusiv din acesti bani,dar ulterior s-au mai investit in casa (aici a participat si celalalt partener).
Partaj
ContSters94817
Ma intereseaza cum se face partajul bunurilor in cazul unei familii dupa o casatorie de 6 ani si cu un copil minor ( 5 ani ).Bunurile comune sunt un ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa divort
dany1972
Buna sera,am si eu o intrebare
Dupa plecare mea la munca in strainatate sotia a parasit domiciliul a luat si fetita noastra cu ea a bagat divort si s-a si ... (vezi toată discuția)
Divort, partaj
Adycristina
Cum se impart bunurile daca un barbat s-a casatorit cu o tipa care dupa ce i-a stricat casnicia desi avea un copil l-a facut sa-i treaca apartamentul pe nume ... (vezi toată discuția)