avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua. Dacă cineva dorește să mă ajute cu un ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua. Dacă cineva dorește să mă ajute cu un răspuns ...

Bună ziua. Dacă cineva dorește să mă ajute cu un răspuns la următoarea întrebare: Dacă cumnata mea a ieșit la pensie anul trecut din cadrul CEH -Hunedoara după legea 263 acum poate să beneficieze de recalculare pensie după legea 197 /2022 sau nu?

Alte discuții în legătură

Am ieșit la pensie în 09. 2021 pot beneficia de recalcularea ... Georgetavass Georgetavass Am ieșit la pensie în 09. 2021 Pot beneficia de recalcularea pensiei după legea 197/2021? Am lucrat 30 de ani în cadrul Complexului Energetic Hunedoara. (vezi toată discuția)
Pensia mea se mai recalculeaza? zexe2 zexe2 buna ziua,va rog frumos;Am iesit la pensie in luna martie 2011,din functia de subofiter MAI,in baza legii 263;unii colegi de ai mei au primit pensia ... (vezi toată discuția)
Bună seara În februarie am cerut de la casa de pensii o recalculare,pentru ... 666ate 666ate Bună seara În februarie am cerut de la Casa de Pensii o recalculare,pentru că au trecut din 6.mai 2021...un an și 10 luni de când am ieșit în pensie de ... (vezi toată discuția)