avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am ieșit la pensie în 09. 2021 Pot beneficia de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am ieșit la pensie în 09. 2021 Pot beneficia de recalcularea ...

Am ieșit la pensie în 09. 2021
Pot beneficia de recalcularea pensiei după legea 197/2021? Am lucrat 30 de ani în cadrul Complexului Energetic Hunedoara.
Cel mai recent răspuns: Georgetavass , utilizator 11:23, 10 Februarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. dacă cineva dorește să mă ajute cu un răspuns ... Georgetavass Georgetavass Bună ziua. Dacă cineva dorește să mă ajute cu un răspuns la următoarea întrebare: Dacă cumnata mea a ieșit la pensie anul trecut din cadrul CEH ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am facut cerere de pensionare la casa de pensii a ... flori67 flori67 Am facut cerere de pensionare la Casa de Pensii a judetului Hunedoara pe legea 197/2021 care modifica si completeaza Legea pensiilor. Am primit Decizia cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua in anul 2021 am depus o contestatie la decizia de pensionare ... danieliuc danieliuc Buna ziua In anul 2021 am depus o contestatie la Decizia de pensionare respinsa pe legea 197/2021 la tribunalul Gorj unde instanta de judecata nu afost de ... (vezi toată discuția)