avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... program vizita minor ramas in pronuntare .. Cat poate ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

program vizita minor ramas in pronuntare .. Cat poate dura pronuntarea ...

program vizita minor ramas in pronuntare .. Cat poate dura pronuntarea instantei ?
Au trecut 15 zile si am fost instiintat ca vor mai dura inca 15 zile pana poate voi afla decizia instantei cu privire la un program de vizita minor 2 ani
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Octombrie 2022
CtrGabriel, utilizator
Cel mai recent răspuns: CtrGabriel , utilizator 17:04, 25 Octombrie 2022
Depinde de volumul de munca al judecătorului,nr de dosare ramase în pronunțare,complexitatea spetei etc.Innultimii ani a devenit., normal"acest sistem de lucru al judecătorilor..
Este posibil sa nu fie hotărât judecatorul.
În mod normal este prea mult timp...
se poate ca pe data de 04/11 sa amane iarasi pronuntarea unui program de vizita ? se poate grabi in vre-un fel pronuntarea ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de relatii personale-hotararea din fond tibimarin tibimarin Buna tuturor, Am vazut dispozitivul hotararii de divort in pagina de Internet a judecatoriei. Am, printre altele, un program de relatii personale prin ... (vezi toată discuția)
In conformitate cu art 396 amânarea pronuntatii poate fi 15 ... nrobert13 nrobert13 In conformitate cu art 396 amânarea pronuntatii poate fi 15 zile, iar totalul amânărilor nu poate depasi 15 zile, din cate am inteles eu. Este NORMAL ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa procedez ca sa divortez si cat dureaza un proces de divort? diaconu1975 diaconu1975 Buna ziua. Sunt casatorit de 15 ani in urma caruia avem 2 copii minori cu varsta de 12 si 11 ani.Din pacate eu doresc sa divortez pe cale amiabila dar sotia nu ... (vezi toată discuția)