avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Bună seara! Am cumpărat niște produse online și am ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Bună seara! Am cumpărat niște produse online și am plătit ...

Bună seara!
Am cumpărat niște produse online și am plătit cu cardul soțului, eu neavând unul. Pentru că produsele nu au fost conform așteptărilor, am cerut retur. Firma mi-a cerut contul în care să ramburseze suma aferentă returului. Am dat contul soțului. Mi-au cerut să completez o declarație în care să le ofer datele din buletinul meu, dar și al soțului (număr, serie și cnp). Am refuzat, deoarece nu mi se pare ok să le furnizez aceste date. Ei îmi spun că așa cere legea. E corect ce vor?
N-au avut probleme când am plătit cu cardul lui, dar cer prea multe date pentru a face o rambursare în același cont.
Cel mai recent răspuns: Punointrebare , utilizator 17:31, 23 Octombrie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Nu se poate lua legătura cu cei de la ANPC. La telefon nu răspunde nimeni iar formularul de sesizare online nu se încarcă.

SOS1000 a scris:

Nu este nevoie de alte date in afara de codul IBAN si numele titularului cardului . Este un abuz ce v-au cerut , amenintati-i ca faceti reclamatie la ANPC .

~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retur produse în vederea gdpr mariustz mariustz Bună ziua, Am comandat online niște piese auto, ideea e ca firma mi.a băgat pe gat niste produse care costau mai mult și deși am sunat odată și am ... (vezi toată discuția)
Furnizare produs gresit la comanda pe site tanarobot tanarobot Buna ziua, Pe 30.10.2022 am facut o comanda pe un site, lenjerii pat. Am primit comanda dar am constatat ca mi-au fost expediate alte produse. Am incercat sa ... (vezi toată discuția)
Solicitare date strict personale - comert online richesmay richesmay Buna seara,as dori sa aduc in discutie urmatoarea problema: Am primit un email de publicitate de la o firma care comercializeaza produse ... (vezi toată discuția)