avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna seara .Dacă dosarul de chemare in judecată a ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna seara .Dacă dosarul de chemare in judecată a Finanțelor ...

Buna seara .Dacă dosarul de chemare in judecată a Finanțelor Publice Arges a fost într-adevăr depus pe 6.10.2022 (după spusele avocatului…nu am nici un document justificativ in aceasta privința )in ce perioada de timp trebuie sa primesc și eu Înștiințare …număr de dosar … citație ???Multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 11:10, 23 Octombrie 2022
In termen de maximum o luna, aproximativ.

Anka82 a scris:

Buna seara .Dacă dosarul de chemare in judecată a Finanțelor Publice Arges a fost într-adevăr depus pe 6.10.2022 (după spusele avocatului…nu am nici un document justificativ in aceasta privința )in ce perioada de timp trebuie sa primesc și eu Înștiințare …număr de dosar … citație ???Multumesc anticipat .

Citația durează luni pana o primiți, va fi trimisa după ce partea adversa va formula întâmpinare după ce va va fi comunicata dvs etc. Nr dosarulmil aflați foarte simplu întrebând la instanta prin tel sau personal sau.pe portalul instantelor ...Aceste aspecte ar trebui.lamurite cu av angajat..
Citația durează luni pana o primiți, va fi trimisa după ce partea adversa va formula întâmpinare după ce va va fi comunicata dvs etc. Nr dosarulmil aflați foarte simplu întrebând la instanta prin tel sau personal sau.pe portalul instantelor ...Aceste aspecte ar trebui.lamurite cu av angajat..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot vedea daca partea adversa intr-un dosar a formulat recurs ... ionita_emil ionita_emil Cum pot vedea daca partea adversa intr-un dosar a formulat recurs prin posta ? In caz contrar, cat timp ar trebui sa astept pentru a avea garantia ca ... (vezi toată discuția)
Un dosar înregistrat pe 21.02.2013 nu are încã termen ContSters159316 ContSters159316 buna ziua , am inregistrat un dosar - pretentii la judecatorie sect 2 , nr inregistrare la 21.02.2013 apare pe portal insa nu are termen - la rubrica sedinte ... (vezi toată discuția)
Azi am depus o cerere de chemare in judecata si am primit mesajul: ... shomescu shomescu Azi am depus o cerere de chemare in judecata si am primit mesajul: \"Vă confirmăm că mesajul dumneavoastră a fost recepționat. Conţinutul ... (vezi toată discuția)