avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Important! Buna ziua,tatăl meu este pensionar cu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Important! Buna ziua,tatăl meu este pensionar cu pensie mica,dar el nu ...

Buna ziua,tatăl meu este pensionar cu pensie mica,dar el nu a primit niciodată cardul de ajutor in valoare de 250 lei,am întrebat la casa de pensii Ilfov unde este el,au zis că se încadrează și să așteptăm deja vine a treia tranșă și el nu a primit nimic,daca va rog cei care au mai trecut prin aceasta situație să mă ajute cu o adresă sau un Nr de telefon unde mă pot adresa.va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Lorena Botezatu , utilizator 12:03, 23 Octombrie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua.am o intrebare .in urma maririi pensiei am pensia de ... Boyte Margareta Boyte Margareta Buna ziua.Am o intrebare .In urma maririi pensiei am pensia de 2534 ron..Am inteles ca luam si cei cu pensii intre 2500-3000 ajutor de 600 lei in doua ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! În legătură cu cardul pentru energie și utilități, ... Petrea Roxana Petrea Roxana Bună ziua! În legătură cu cardul pentru energie și utilități, la adresa unde locuiește mama mea mai locuieste fratele și soția acestuia. Tot 3 ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, sunt o femeie văduvă, am 56 ani, mi-a murit soțul ... BarbuViorica BarbuViorica Bună ziua, sunt o femeie văduvă, am 56 ani, mi-a murit soțul anul acesta în ianuarie, am primit de la casa de pensii un ajutor după soț o perioada de 6 ... (vezi toată discuția)