avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua.Am o intrebare .In urma maririi pensiei am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua.Am o intrebare .In urma maririi pensiei am pensia de ...

Buna ziua.Am o intrebare .In urma maririi pensiei am pensia de 2534 ron..Am inteles ca luam si cei cu pensii intre 2500-3000 ajutor de 600 lei in doua transe.Una ianuarie si alta transa octombrie.Este 25 a lunii Ianuarie si inca nu am primit nimic.Pensia mi-a venit marita dar atata tot.Asi vrea sa stiu de ce nu am primit prima transa de ajutor.Multumesc astept raspuns
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 09:00, 25 Ianuarie 2023
Acest ajutor ar fi trebuit sa-l primiti deodata cu pensia , nu separat , si sa fie trecut pe cuponul de pensie . Adresati o intrebare Casei de Pensii de care apartineti , ei au acces la baza de date a Casei Nationale de Pensii , cea care a pus la dispozitia Ministerului Muncii listele pensionarilor indreptatiti sa primeasca aceste sume . Intr-un caz similar - de care am cunostinta - raspunsul Casei de Pensii locale a fost ca pensionarul figureaza si cu venituri din salarii , prin urmare nu se incadreaza ( ceea ce era adevarat , pensionarul lucra ) .
Ultima modificare: Miercuri, 25 Ianuarie 2023
CHKa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sint pensionara cu pensie minima de 1125 lei din 2023 martie,am ... Miklos Rozalia Miklos Rozalia Sint pensionara cu pensie minima de 1125 lei din 2023 martie,am primit prima pensie în iunie,in octombrie am primit cardul pentru alimente însă fara sa fie ... (vezi toată discuția)
Pe data de 7 decembrie am primit un punctaj marit la punctul ... Bibi29 Bibi29 Pe data de 7 decembrie am primit un punctaj marit la punctul de pensie adica de la 1.27565 punctaj mediu anual la 1.42873 punctaj mediu anual datorita faptului ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas alecsandru.andrei.constantin alecsandru.andrei.constantin Am câteva nelămuriri legate de pensia de urmaș acordată soțului supraviețuitor. Am beneficiat de pensie de urmaș ca unic fiu al tatălui decedat ... (vezi toată discuția)