avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, o întrebare care nu am idee cum sa ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, o întrebare care nu am idee cum sa acționez. În ...

Bună ziua, o întrebare care nu am idee cum sa acționez.
În luna iunie mi s a reținut permisul de conducere fără drept de circulație, pe motiv ca am fost prins cu tractorul neînmatriculat pe drum. Public. Din acel moment nici pana în ziua de astăzi nu am primit un răspuns sau o citație pentru dosar. Cum sa procedez unde trebuie sa merg sa rezolv cumva?
Cel mai recent răspuns: Mihăilă Sebastian , Avocat 15:10, 24 Octombrie 2022
Plangere impotriva procesului-verbal de contraventie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere permis și întocmire dosar penal! Pârvu Marian Pârvu Marian Buna ziua! În data de 08-04-2017 pe strada care locuiesc in orașul Buzău se efectuau săpături in privirea asfaltarii, in fata porții de afla autoturismul ... (vezi toată discuția)
Mi s-au retinut permisul si placutele Ionutlivezeanu1 Ionutlivezeanu1 Am fost oprit de un radar mi sa facut un proces verbal de contravenție iar dupa aceea fără să scrie nimic in procesul verbal mi sa u retinut certificatul ... (vezi toată discuția)
Retinerea permisului mate82 mate82 Buna seara.Intr-o zi m-a oprit un echipaj de politie in timp ce remorcam o remorca care nu avea inspectia periodica si asigurarea obligatorie din 2000,actele ... (vezi toată discuția)