avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara. Am certificat de moștenitor pe o casa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara. Am certificat de moștenitor pe o casa și teren ...

Bună seara. Am certificat de moștenitor pe o casa și teren intravilan si sunt coproprietar cu mătușa mea și nu ne înțelegem deloc. Ce pot face ca să-mi pot vinde partea mea de moștenire? Va mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Julia 555 , utilizator 22:09, 23 Octombrie 2022
Dacă găsiți cumpărător o vindeți (cota,)fără probleme,(deși în mod cert prețul primit o sa fie mai mic decât valoarea reala.Puteti ieși din indiviziune amiabil la notar sau prin instanta,urmând ca imobilul sa fie preluat de una.dintre coproprietare cu despăgubirea celeilalte..
Ultima modificare: Duminică, 23 Octombrie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Va mulțumesc frumos

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Dacă găsiți cumpărător o vindeți (cota,)fără probleme,(deși în mod cert prețul primit o sa fie mai mic decât valoarea reala.Puteti ieși din indiviziune amiabil la notar sau prin instanta,urmând ca imobilul sa fie preluat de una.dintre coproprietare cu despăgubirea celeilalte..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzarea cotei mostenite dintr-un imobil Smartliv Smartliv Buna ziua. Tatal meu a decedat si am facut succesiunea la un imobil cu sotia supravietuitoare avand eu 37,5% si sotia tatalui 62,5% din acel imobil. Eu vreau ... (vezi toată discuția)
Vanzare certificat de mostenitor sau de drept litigios AngelaSerban AngelaSerban Sunt, impreuna cu sora mea, mostenitoarea a doua aprtamente pt. care am certificat de mostenitor. Nu ne-am inteles niciodata. Acum suntem intr-un blocaj pe ... (vezi toată discuția)
Succesiune Mona21 Mona21 IN 2008 MI-A MURIT TATAL, LASANDU-MI CA MOSTENIRE 1/2 DIN CASA PARINTEASCA SI TERENUL AFERENT CASEI, CEALALTA JUMATATE FIIND A SOREI LUI.IN MAI 2009 AM FACUT ... (vezi toată discuția)