avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Testament pentru teren al unui veteran de razboi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Testament pentru teren al unui veteran de razboi

Buna dimineata.
O ruda a mamei mele are un testament si... dupa 17 ani a aflat ca trebuie sa faca succesiunea.
Unchiul sau a fost veteran de razboi si a primit terenul in baza unor drepturi a veteranilor de razboi.
Intrebarea este: sotia este coproprietar? Pentru ca la primul notariat i s-au cerut certificatele de deces ale ambilor soti dar si certificatul de casatorie. Aici ar fi o problema pentru ca nimeni nu stie unde si cand s-au casatorit. A mers la alt notar unde nu i s-a pomenit nimic de certificatul de casatorie.
Eu nu am vazut testamentul, nu stiu ce scrie acolo.
Cel mai recent răspuns: albertin , utilizator 14:41, 24 Octombrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În ce ordine au murit? Unchiul era văduv la data decesului sau avea soție supraviețuitoare?
Soția nu era coproprietară, dar își moștenea soțul (dacă nu cumva o fi murit înaintea lui).
Da, unchiul era deja vaduv. Si nu au avut copii.
Multumesc pentru raspuns.
Ultima modificare: Luni, 24 Octombrie 2022
albertin, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titularul actului concesiune,sotul mamei mele, a decedat, iar ... Caltunuldnei Caltunuldnei Titularul actului concesiune,sotul mamei mele, a decedat, iar dupa decesul mamei mele in 1999 eu platesc taxa pt locul de veci, fiind si in posesia ... (vezi toată discuția)
Putem obtine un certificat in baza altui certificat? Silvia1945 Silvia1945 Putem obtine un certificat in baza altui certificat? Am o vecină la etajul 7 care a moștenit averea unui bătrân văduv, care nu avea copii; a avut ... (vezi toată discuția)
Buna seara ! cum procedam in cazul in care asistenta care avea ... AlinSebastian AlinSebastian Buna seara ! Cum procedam in cazul in care asistenta care avea grija de unchiu\' nu vrea SA elibereze apartamentul si a scos certificatul lui de deces ... (vezi toată discuția)