avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... ARHIVA!IMPORTANT!
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

ARHIVA!IMPORTANT!

Bună ziua,
Caut arhiva pentru două ziare:
Flacăra roșie din Arad și
Casa Scânteii/Casa Presei București
Pentru obținere de adeverințe pentru pensionare.
Am încercat deja în următoarele locuri: Arhivele Naționale , Arhivatorul Arcadia și Registrul Comerțului, însă fără vreun rezultat.
Oare mă puteți ajuta?
Mulțumesc anticipat!
O zi bună!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:13, 25 Octombrie 2022
In mod normal, Casa presei libere fiind continuatoarea Casei scanteii, toata arhiva ar trebui sa existe la actuala firma.
Pentru firma din Arad gasiti informatii aici: [ link extern ] /
Casa Scânteii, în prezent denumită Casa Presei Libere, este o clădire situată în nordul orașului București, la intrarea în cartierul Băneasa. Numele construcției provine din denumirea ziarului Scînteia, principalul instrument de propagandă scrisă al Partidului Comunist Român.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ziar electoral citit de o intreaga sectie de politie... prodemocratia prodemocratia Buna ziua, Stiu ca intrebarea mea nu se incadreaza foarte fericit in acest "sertar cu subiecte", insa sper sa nu supar pe nimeni, prea mult. Problema tine ... (vezi toată discuția)
Evaluare imobil ( cer sa ma ajute cineva , chiar un notar daca se poate) . Hamarsold1944 Hamarsold1944 Va rog sa binevoiti sa-mi evaluati si mie un imobil din Dolj , din zona A a orasului Craiova conform grilei notariale din 2013. Imobilul nationalizat avea ... (vezi toată discuția)
''dizidenta'' si luptatorii din rezistenta anticomunista Walther Walther Situatia actuala din tara reflecta o realitate cruda, la aproape douazeci de ani de la lovitura de stat din \'89 constatam ca nu sa realizat nici o schimbare ... (vezi toată discuția)